Tom Heeren

Eigenaar doe-het-zelf keten Hubo

We werken met Geert samen om de klantgerichtheid bij Hubo te verbeteren. Hij coacht onze werknemers individueel, op de winkelvloer, om meer open te staan voor de klant. Geert kan zich zeer goed inleven in de wereld van onze medewerkers en begrijpt goed waar wij als bedrijf heen willen. Geert gaat steeds op een positieve manier met de mensen om, luistert naar hun verzuchtingen en tilt hen over drempels heen. De reacties van onze klanten zijn al positief.

Carolien Wouters

Zaakvoerster MC Fashion

Wij, het team van MC Fashion in Hoogstraten, hadden de eer om Geert in onze winkel te mogen ontvangen. We kregen een leuke training op maat van onze store. Deze was zeer leerzaam en ook kregen we de juiste tips & tricks welke voor ons direct toepasbaar zijn. Geert omschrijven we als een hele dynamische, enthousiaste, efficiënte, en een hele vlotte man. "Het was een plezier om samen te werken met Geert".

Maarten Bostyn

CEO Isola Belgium en voorzitter Hubo Limburg United

Ik heb het genoegen gehad om met Geert te mogen samenwerken binnen de Business Community van Hubo Limburg United. Ik heb hem leren kennen als een doorzetter die via een open en oprechte communicatie mensen weet te overtuigen. Hij doet wat hij zegt en is authentiek. Dat apprecieer ik enorm aan hem. Een vakman waar het zeer aangenaam mee werken is.

Zohra

Artieste en dj

Geert is een ambitieuze en  gepassioneerde man.
Een man waar je  op kan rekenen , een man van zijn woord!
Een perfectionist, iemand  die naar oplossingen zoekt en ze ook vindt !
Een man met het hart op de juiste  plaats en wanneer hij een doel voor ogen heeft dan gaat hij er ook voor.
Ik ben dan ook trots hem te mogen kennen want hij is een mooi iemand!

Baron Stijn Coninx

Regisseur

In de beginperiode van “Een Hart voor Limburg” heb ik Geert leren kennen. Mijn kennismaking was één van de meest aangename werkervaringen. De efficiëntie, de vlotte communicatie en de vriendelijkheid waarmee Geert dit project aanpakt(e) zijn zeldzaam. Het is een plezier om met hem over zijn steeds nieuwe en frisse ideeën van gedachte te wisselen

Viviane Michiels

Mede-pionier bij Het Streekfonds Een Hart voor Limburg

Geert is altijd een enthousiaste, ambitieuze en gedreven collega geweest. In de dertien jaar dat we samenwerkten leerde ik hem kennen als een doordrijver en doener, die van aanpakken weet en geen opportuniteit aan zich voorbij laat gaan. Hij is spontaan, extravert en een prima netwerker. Anderzijds is Geert ook begaan met de mensen in zijn omgeving en steeds bereid om anderen te helpen. Het is aangenaam vertoeven in zijn gezelschap, Geert is optimistisch ingesteld en kan als geen ander genieten van de goede dingen van het leven.

Frank Jaspers

Group Communication Manager Mediahuis

De professionele levens van Geert en mezelf kruisen al bijna 30 jaar. In heel die periode ken ik Geert als een gedreven vakman pur sang, een inspirator, een motivator en iemand die de mens steevast centraal stelt. Het is die laatste eigenschap die ons ook tot vrienden heeft gemaakt. Op amicaal vlak is Geert rechtdoorzee, eerlijk en steeds bereid om te helpen. Een echte vriend dus.

Laurence Gielen

Echtgenote en moeder van Maxime en Virginie

We kennen mekaar al sinds 1980. Ik durf dus wel zeggen dat ik Geert zeer goed ken. Hij is altijd zeer gedreven, elke job die hij deed, deed hij met hart en ziel. Altijd zeer veel inzet en dynamiek, in alles wat hij ondernam. Zijn uitgebreid netwerk komt hem in zijn huidige job ook wel goed van pas ! Waar je ook maar komt met Geert er is altijdwel iemand die hij kent. Ten slotte durf ik met zekerheid zeggen: "Hij is iemand die zijn job altijd met veel enthousiasme zal doen, wat die job of opdracht ook mag zijn!" Gedreven, dynamisch, sociaal, eerlijk, vernieuwend, …

Johan Vanhove

Vriend sinds jaar en dag

Reeds meer dan veertig jaar heb ik het voorrecht om tot de vriendenkring van Geert te behoren.  Van in onze schooltijd ken ik Geert als iemand met zeer veel gevoel voor humor, iemand die enorm gedreven is, iemand waar je steeds kan op rekenen, iemand met een luisterend oor, iemand die op tijd en stond een pintje lust, ….kortom, iemand waar je kan op vertrouwen, iemand om fier op te zijn dat hij tot je vriendenkring behoort!!